Tisztelt írók és költők. Nektek is lehetőségetek van arra, hogy portálunkon megjelenjetek a menüben található Tartalom beküldése linkre kattintva.

Az Élő Költők társasága „Első csók” címmel tartott versíró pályázatot

Versíró pályázatot tartott ismét az Élő Költők Társasága. A csoport már több annyi pályázatot meghirdetett, többek között az óév búcsúztatása kapcsán szilveszteri témában, tél-űzőként farsangi vonatkozásban, de terítékre került már a hangszer témakör valamint sor került már ima-író pályázatra is.
Korábban a szerelem témakörét már papírra vetették az alkotók, akkor jóval mélyebb szintekre mentek, egészen az erotikáig (A korábbi cikket lásd itt: Az Élő Költők Társasága versíró pályázatot tartott Erotika címmel). A márciusi pályázat témája ismét a szerelem volt, azon belül is az „Első csók”. Mindenkinek meghatározó élmény életében az első csók és a szervezők ezúttal erre voltak kíváncsiak. Szebbnél szebb alkotások születtek, a 27 pályázó döntő többségének kellemes emlékek fűződnek az elsőhöz, azonban akadtak olyanok is, akiknek korántsem volt emlékezetes, vagy csak annak negatív mivolta miatt.
Varázslatos érzékletességgel vetették papírra azokat az érzéseket, amelyek talán mindannyiunk számára ismertek lehetnek. Egyes verseknél a szenvedély a tetőfokig hág, de akadnak olyan helyzeteket bemutató versek is, melyek igazán filmbeillőek a maguk drámaiságával, vagy éppen egyszerűségével.
Az első helyezett Oláh Gabi: Robi című versével, a második helyen holtversenyben Földes Olga: Az első… és Péntek Tulipán: Kamaszkorom édes emléke című versével. Végezetül, de nem utolsó sorban harmadik helyen Hajdu Sára: Az első csók című versével.
A nyertes alkotások az alábbi linkeken elérhetőek.
Ajánljuk továbbá figyelmükbe az Élő Költők Társasága oldalát, ahol az összes pályamű megtalálható, valamint böngészni lehet a korábbi versíró pályázatok alkotásai között és persze a további alkotások is megtekinthetőek.
Élő Költők Társasága - itt
A pályaművek az alábbi linken e-book formájában is megtekinthetőek.
Első csók pályázat e-book.
Gratulálok mindenkinek és további sikeres versenyzést kívánok az Irodalmi Szempont és a Pólus Média vezetősége nevében.
Maksa Hun Balázs
Reactions

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések