Tisztelt írók és költők. Nektek is lehetőségetek van arra, hogy portálunkon megjelenjetek a menüben található Tartalom beküldése linkre kattintva.

A Ghymes kézfogása Debrecenben

Március idusán, az 1848-as forradalom és szabadságharc emléknapján, a 27 éves Ghymes zenekar új koncertturnéjának egyik állomása a debreceni Főnix Csarnok lesz.

A Szerelmes szabadság címre hallgató koncertturné, tisztelegve 15-e előtt, a Főnix Csarnokot fogja majd ünnepi pompába öltöztetni, olyan neves vendégművészek közreműködésével, mint Keresztes Ildikó, Dörner György és Trill Zsolt.

„Március 15-e maga a forradalom, amiről nem lehet eleget beszélni. El kell mondani, hogy vannak és voltak emberek, akik kiálltak azért, hogy az identitásunk megmaradjon. Ez nagyon fontos üzenet manapság is. Ahogy mindig, most is kellenek Petőfik, Kossuthok, Széchenyik, akik kiállnak a nemes célokért” – nyilatkozta Szarka Gyula, az együttes frontembere.

Szarka Tamás pedig ekképpen vall műsorukról: "Azt hisszük, a szabadság messze van, magasan repül a bizonytalanság, a veszély, az ígérgetés drága világában, ahol nagy a sírás és nagy a nevetés. Milyen öregek is vagyunk, ha elfelejtettük már, hogy vele születtünk, csak óvatosságból előre küldtük, ő a holnap és szerelmes belénk. A Szerelmes szabadság."

Reactions

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések