Tisztelt írók és költők. Nektek is lehetőségetek van arra, hogy portálunkon megjelenjetek a menüben található Tartalom beküldése linkre kattintva.

Véres olimpia James Patterson tollából

Könyv | A londoni nyári olimpiai játékokon egy őrült rettenetes leszámolásra készül, vajon sikerül a Private nyomozóirodának elkapni a gyilkost, mielőtt még többen meghalnának? James Patterson legújabb regénye az Alexandra Kiadó gondozásában jelent meg. 
 
James Patterson az egyik legsikeresebb krimiszerző, több mint 240 millió könyvét adták el világszerte. Első regényével 1977-ben elnyerte a rangos Edgar-díjat. A Guinness Világrekordok könyve szerint az ő nevéhez fűződik a legtöbb New York Times bestseller. Legújabb regénye a Véres Olimpia a 2012-es londoni nyári olimpiai játékok idején játszódik, és az olimpiai játékok körül bonyolódik a cselekmény is, amelyben egy őrült rettenetes leszámolásra készül.

Az Alexandra Kiadó gondozásában első megjelent krimije a „Private” sorozat tagja, mely külföldön Private Games címmel hódította meg emberek millióit. A Private egy nyomozóiroda neve, akik a legfejlettebb technológiával rendelkeznek, a legjobb embereket alkalmazzák, a nyomozóik okosak és motiváltak. Megválogathatják, milyen ügyekkel foglalkozzanak, és megvan minden anyagi hátterük is ahhoz, hogy a legjobbak legyenek. Mottójuk: Ha szenvedéllyel végzed a munkádat, eredményesebb leszel! Amikor a rendőrség nem tud segíteni, és a nyomás szinte elviselhetetlen; amikor maximális erőbedobásra és diszkrécióra van szükség, egyvalamiben bízhatsz: a Private nyomozóirodában. Ez az ügynökség megoldja a feladatot, még akkor is, ha ehhez néhány szabályt át kell hágni.

Kultography írása - 2012. augusztus 8.

Reactions

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések