Tisztelt írók és költők. Nektek is lehetőségetek van arra, hogy portálunkon megjelenjetek a menüben található Tartalom beküldése linkre kattintva.

Az Élő Költők Társasága versíró pályázatot tartott Erotika címmel

Az óév feledésében, az újév megalapozása gyanánt 2012. január 13-15 között versíró pályázatot hirdetett az Élő Költők Társasága. A pályázat az erotika témája köré épült. Számos jobbnál jobb alkotás született, melyeket az érdemi közönség voksolással értékelt. Mintegy 29 szerző jelentkezett az erotikus versíró pályázatra, és bizton állíthatom, hogy a nívós alkotásokkal mindenkinek jár a kiérdemelt elismerés. A verseny egyaránt felkeltette az érdeklődését a már régebb óta tagsággal bíró személyeknek, valamint számos új, ez idáig számunkra ismeretlen, vagy kevésbé ismert személy figyelmét is. Érdemes volt bizony a verseket végigolvasni, hiszen az ember hormonháztartását olykor kellőképpen megbolygatták. 

Az Erotikus versíró pályázat első három helyezettje, az olvasók szavazatai alapján,
  1. Földes Olga – Nesztelen,
  2. Radnó György – Testi szerelem,
  3. Horváth Gábor – Átölelve testedet című verse.
A győztesnek Répási Attila – Carrot Ati – felajánlotta versének felszavalását, melyet a tőle már jól ismert vers videó formájában tár majd a nagyközönség elé, valamint Bencze Attila író, költő felajánlotta részére legújabb kötetét, melyet hamarosan kézhez kap a győztes, Földes Olga.

Ezúton is gratulálunk Neki!


Keresse az Élő Költők Társaságát a Facebookon:
Élő Költők Társasága
Maksa Hun Balázs
Reactions

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Radnó György üzenete…
A versek olvashatók itt egy kötetben: http://georadno.info/elokoltok/