Tisztelt írók és költők. Nektek is lehetőségetek van arra, hogy portálunkon megjelenjetek a menüben található Tartalom beküldése linkre kattintva.

Irodalomtörténész, karmester és birkózó edző kapta a Prima Díjat Komárom-Esztergom megyében

Gazdasági-, köz-, valamint a kulturális és sportélet kiválóságait díjazta október 11-én a Príma Gálaesten a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Komárom-Esztergom Megyei Szervezete a Jászai Mari Színházban Tatabányán.
A gálaestet Pordán Zsigmond, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) megyei szervezetének elnöke nyitotta meg, majd Schmidt Csaba tatabányai polgármester és Popovics György, a megyei közgyűlés köszöntötte a megjelenteket.

A Príma Gálaesten adták át az Év vállalkozója elismeréseket is – írja a kemma.hu.

Kreitner János, a Csolnok Szerelvénygyártó Kft. ügyvezető igazgatója, Simon Éva, az Evidens Union Kft ügyvezető igazgatója, Borsos Balázs és Óvári Attila, a B&Q Kft. ügyvezető igazgatói, Einhorn Kitti az Einhorn és Társa Bt. ügyvezetője, Géringer László, a Géringer Autó-Motor Kft. tulajdonosa, Turják Tünde egyéni vállalkozó, Lengyel Ferenc Róbert, Guttmann Gábor és Horváth Nándor, a Rotavill Kft. ügyvezető tulajdonosai, Kelemen Imre és Bartha Erzsébet, a Kelépker Kft. ügyvezető tulajdonosai érdemelték ki az év vállalkozója címet.

A Komárom-Esztergom megye Kiemelkedő Társadalmi szerepvállalója elismerést Nagy Antal Csaba vehette át. Nagy Antal Csaba 1993-ban megalapította a Megyei Sportsegélyt azzal a szándékkal, hogy segíteni tudjon a bajba jutott sportolókon, családjaikon.

A gálán elhangzott: az Országos Vállalkozók Napján, december 6-án négy megyei vállalkozót is elismernek majd: Topolcsik Melindát, a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. ügyvezető igazgatóját, Téczely Péterné Aranyos Évát, a Gótika ’99 Kft. ügyvezető igazgatóját, Adorjánné Dr. Pordán Évát, a Trafikál Trade Bt. ügyvezetőjét, valamint Zakor József családi gazdálkodót.

A gazdasági elismerések átadása után következett a Megyei Prima Díjak átadása. A tíz jelölt közül az idén is hárman vehettek át Príma Díjat, a kemma.hu-n és a 24 Óra megyei napilapon keresztül is leadható voksok alapján.

A Komárom-Esztergom Megyei Prima Díj nyertesei Pogány Gábor Benő szobrászművész alkotását, a Kincsem ló szobor plakettjét, egy Príma aranymedált és pénzjutalmat kaptak.

Príma Díjat vehetett át dr. Monostori Imre irodalomtörténész, az irodalomtudomány kandidátusa, Medveczky Szabolcs karmester, zeneszerző, Katona Géza birkózó edző.
Reactions

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések