Tisztelt írók és költők. Nektek is lehetőségetek van arra, hogy portálunkon megjelenjetek a menüben található Tartalom beküldése linkre kattintva.

Novellapályázat nyertes műveiből jelenik meg kötet

Sár, vér, levendula című novelláskötetét mutatja be a Historium Kiadó pénteken a szlovákiai Dunaszerdahelyen. A kötet a kiadó által tavaly meghirdetett novellapályázat nyertes műveit tartalmazza.
(MTI) – A Historium Kiadó idei első könyvbemutatóján, a Középkori est elnevezésű rendezvényen a Sár, vér, levendula című novelláskötettel, a Fiatal magyar prózaírók sorozat első darabjával ismerkedhet meg a közönség – mondta Bíró Szabolcs, a kiadó alapító-vezetője.
A magyarországi, felvidéki és erdélyi írók műveit tartalmazó kötet egyik érdekessége, hogy tematikus, azaz a szerzőknek a középkor témakörében kellett alkotniuk.
A kötet szerzői közül a könyvbemutatón biztosan jelen lesz Köcsky Rudolf és Pollák Gergő. Mellettük és más szerzők mellett Sárgai-Szabó Anna, Sümegi Attila és Bökös Borbála írásai is olvashatóak a könyvben.
A novellapályázatot minden évben meghirdeti a kiadó, más-más történelmi témakörben, és a végeredmény minden esetben egy, a mostanihoz hasonló kivitelezésű könyv lesz, amely a pályázati kiírást követő év áprilisában jelenik meg – tette hozzá Bíró Szabolcs.
Reactions

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések