Csatlakozz hozzánk

Friss

A genderőrület kiszámíthatatlansága – Leszbikus feminista zaklatott egy meleg férfit New Yorkban

Ilyet is ritkán hall az ember, hiszen egy leszbikus feminista professzornő zaklatta meleg férfi diákját. Nehéz kisilabizálni a genderőrület közepette, hogy ilyesmi hogy történhet meg, mindenesetre a nőt felfüggesztették az egyetemen.
A 444 számol be arról, hogy a New York University felfüggesztette a tanévre Avital Ronellt, a német- és az összehasonlító irodalomelmélet professzorát, miután egy 11 hónapos vizsgálat végén arra jutottak: szexuálisan zaklatta egy diákját.

Avital Ronell egy 66 éves, világhírű, leszbikus feminista professzor, a diákja pedig Nimrod Reitman, egy 32 éves meleg férfi.

Reitman szerint a professzornő három éven át zaklatta a férfit csókolgatásokkal, fogdosásokkal, szexuális tartalmú üzenetekkel.

Ronell viszont tagadja a zaklatást: szerinte csak „pezsgő módon” kommunikáltak, amiben a férfi is szívesen részt vette, és egyébként is közösek az izraeli gyökereik.

A nőt most felfüggesztették az egyetemen. Ugyanakkor ismert feministák kiálltak mellette, mondván:

Mindannyian láttuk, hogy milyen a kapcsolata a diákjaival, és közülünk van, aki tudja, hogy ez az illető rosszindulatú kampányt indított ellene.

Forrás: mandiner.hu; Fotó: haaretz.com

Nincsenek megjegyzések