Tisztelt írók és költők. Nektek is lehetőségetek van arra, hogy portálunkon megjelenjetek a menüben található Tartalom beküldése linkre kattintva.

Író és olvasója programsorozat, könyvbemutató Nógrád megyében

 Szálinger Balázs
A költészet napja rendezvényén Szálinger Balázs József Attila-díjas költő lesz az Író és olvasója programsorozat vendége a salgótarjáni Balassi Bálint Megyei Könyvtár és Közművelődési Intézetben április 12-én. Az eseményt a Márai program keretében szervezik a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával.

A megyeszékhelyen könyvbemutatóval emlékeznek a 2008-ban elhunyt Marschalkó Zsolt költőre, aki április 12-én lenne 50 éves. Földi Péter festőművész rajzaival készült el a Rebbenő madár című könyv, amelyet Orbán György János, a Balassi Bálint Asztaltársaság elnöke adott ki, és április 12-én mutatják be a megyei könyvtárban.
    
Feleségek felesége  Egy délután Szendrey Júliával – ezt a címet viseli a balassagyarmati Madách Imre Városi Könyvtár április 11-i rendezvénye, amelyen Balogh Ernő irodalomtörténész tart előadást Petőfi Sándor és Szendrey Júlia kapcsolatáról, és elhangzik Patka Heléna monodrámája is.
Reactions

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések