Tisztelt írók és költők. Nektek is lehetőségetek van arra, hogy portálunkon megjelenjetek a menüben található Tartalom beküldése linkre kattintva.

Feltörekvő tehetséges előadóművész

A világon több százezren szavalnak naponta. Ebből a százezerből több ezernek van tehetsége, viszont egy idő után nem foglalkoznak az előadóművészettel. Én ezért is írok most egy fiatalról nektek, hogy mindenkit ösztönözzek az írásra és az előadóművészetre.

Rácz Dávid Zsolt egy csodás fiatalember. Mégcsak 17 éves, de sikereket ér el az előadóművészetben, muzsikálásban és művek alkotásában. Legutóbb két elismerést is megszerzett magának. Az írásáért a TeenArts, az előadóművészetéért a TeenSpeak. Dávid egy csodás ember, akit nem szabad a szürke hétköznapok porába engedni, viszont, mint mindenkinek neki is kell mégtanulnia, hogy jobb lehessen, ezt sem kell elfeledni. Felkell karolni s vinni, hogy az ország, a világ büszkesége lehessen. Dávid tegnap azt nyilatkozta lapunknak, hogy,,újabban kissé el-elítélgetnek, hogy teljesen különbözök tőlük, de szerintemnem kell velük foglalkozni, hiszen több ezren támogatnak." Dávid nemes célokkal is megvan áldva amit véghez szeretne vinni és ezek olyanok amelyekre kortársai körülbelül azt mondanák, hogy ,,mit érdekel engem más. "  Legutóbb egy angol nyelvű művészettel kapcsolatos oldal írt Dávidról, ami időközben megszünt, hogy ,,Dávid egy fiatal Magyarországról, de a világ büszkesége. " S búcsúzóúl is a cikkből idézek:,,Légy büszke rá, tamogasd. A sajtó pár év múlva, vele les tele, ezt garantálom."

Reactions

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések