Tisztelt írók és költők. Nektek is lehetőségetek van arra, hogy portálunkon megjelenjetek a menüben található Tartalom beküldése linkre kattintva.

Ersmus Szabadegyetem: street art, kortárs irodalom, molekuláris biológia

Az Erasmus Szabadegyetem soron következő, május 15-i előadásának fókuszában a molekuláris biológia, a street art és a hazai kortárs irodalom állnak.

(MTI) Erasmus Szabadegyetem címmel rendezvénysorozatot indított a Tempus Közalapítvány az Erasmus program 25. születésnapja alkalmából. Az előadók olyan szakemberek, akik fiatal koruk ellenére már igazán komoly szakmai sikereket értek el – a lehető legváltozatosabb területeken. Ami közös bennük: mind Erasmus ösztöndíjas diákok voltak.

Minden hónap harmadik keddjén 3 előadást hallgathatnak az érdeklődő diákok: a médiamunka kulisszatitkai, street art, fehértörpe csillagok, őssejtkutatás és divattervezés egyaránt szerepel a témák között. A rendezvénysorozat – melynek helyszíne a budapesti Kossuth Klub – mindenki számára nyitott és ingyenesen látogatható.

Május 15-én egyebek mellett olyan kérdésekre kaphatjuk meg a választ, minthogy miért okoznak tüdőbetegséget a gyulladásos sejtek, mire inspirál a street art, hogy sértődősek-e a kortárs szerzők? Az előadók: Kónya Viktória, molekuláris biológus, az asztma és allergiás betegségek kutatója, Veri Dániel művészettörténész, szakterülete a street art, valamint Bednadics Gábor irodalomtörténész, kritikus
Reactions

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések