Tisztelt írók és költők. Nektek is lehetőségetek van arra, hogy portálunkon megjelenjetek a menüben található Tartalom beküldése linkre kattintva.

Először rendeznek Aradon magyar könyvnapokat

A csütörtöktől szombatig tartó rendezvénnyel a helyi kiadású magyar nyelvű könyvek iránti érdeklődést akarják erősíteni.

(MTI) Könyvbemutatókra és a szerzők dedikálásaira várják az olvasóközönséget Aradon a háromnapos könyvünnepen, amelyet a Nyugati Jelen regionális napilap, az Irodalmi Jelen folyóirat és a Concord Media kiadó szervezett meg első alkalommal – mondta el Bege Magdolna, a Nyugati Jelen főszerkesztő-helyettese.
   
Csütörtökön mutatják be a nyomdából aznap, frissen kikerülő, 13 szerző írásaiból összeállított Humorból elégtelen! című kötetet, a Csiky Gergely Líceum egykori diákjainak mosolyt fakasztó anekdotagyűjteményét.
   
Pénteken A tér markában címmel Böszörményi Zoltán József Attila-díjas költő írói estjét tartják meg az aradi Jelen Házban, amely a könyvnapok helyszíne is lesz.
   
Az aradi szerzők közül találkozhatnak majd az érdeklődők például Brauch Magdolna nyelvésszel és a város történetével foglalkozó Ujj Jánossal is.

Reactions

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések