Tisztelt írók és költők. Nektek is lehetőségetek van arra, hogy portálunkon megjelenjetek a menüben található Tartalom beküldése linkre kattintva.

Új Paulo Coelho könyv a boltokban áprilisban: Mint az áradó folyó

2012. április 19-én kerül a boltok polcaira a népszerű író, Paulo Coelho legújabb könyve, amely a Mint az áradó folyó címet viseli. A könyvet Nagy Viktória fordította, és az Athenaeum Kiadó gondozásában lát napvilágot. Az író rajongótáborának méretét ismerve könnyen meglehet, hogy a könyvesboltok igazi rohamra számíthatnak az új Coelho-kötet megjelenésekor.
Paulo Coelho már jó ideje berobbant a köztudatba, rengetegen keresik, olvassák és szeretik könyveit, melyek műfajukat tekintve mindeddig elsősorban regények voltak. Most megjelenő könyve azonban egy lazán összefűzött írásgyűjtemény, melyben hosszabb és rövidebb lélegzetű szövegek egyaránt vannak, és amelyekben a szerző elmélkedik az ember számára legfontosabb dolgokról: életről, halálról, szerelemről, és mindenről, ami ezekkel együtt jár. Stílusát tekintve igen változatos, némelyik írás egészen komoly hangvételű, míg mások a humor eszközével könnyítenek a leírtak súlyán.

Aki kedveli Paulo Coelho regényeit, annak ez a kötet sem fog csalódást okozni, hiszen jellemző módon eddig is mindenki jelölgette a regényekben azokat a gondolatokat, amelyek számára valamiért sokat jelentettek. Most megkapjuk őket összegyűjtve, és így követhetjük végig a páratlan stílusú író gondolatmenetét. Paulo Coelho könyvei közel százhetven országban, hetvenhárom nyelven jelentek meg ezidáig, és száznegyven millió példányban keltek el. A magyar olvasóknak már csak néhány hetet kell várni legújabb könyvére, amelyért bizonyára hosszú sorok állnak majd a könyvesboltokban.

***
Paulo Coelho: Mint az áradó folyó
Kiadó: Athenaeum Kiadó
Megjelenés éve: 2012
Terjedelem: 256 oldal
Ára: 3490 Ft
Reactions

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések