Tisztelt írók és költők. Nektek is lehetőségetek van arra, hogy portálunkon megjelenjetek a menüben található Tartalom beküldése linkre kattintva.

Cservenka Attila: Rúzs és szájfény

Olcsó rúzsnak híg a leve, szokták mondani eleink, amikor a nem megfelelően kiválasztott termék használata során a legkülönbözőbb problémákba botlunk.
Ám Őfelsége mentes az efféle meggondolatlan lépésektől, és a bőrszínéhez kiválóan passzoló, divatos, mondhatnám széles körben felkapott sötétbarna rúzs alá drága, hidratáló, nappali krémmel alapozott. A képen a második fázist látjuk, ahol magabiztos mozdulatokkal rajzolja ki ajkait mesterien kihangsúlyozva előnyös tulajdonságait. Én előzőleg padlizsánszínű rúzst, esetleg szájfényt bátorkodtam ajánlani neki, mire elnézően mosolygott az e téren bebizonyosodott járatlanságomon.
Jól tudja, hogy a megfelelően használt kiváló minőségű rúzs nemcsak esztétikai szerepet tölt be, hanem megakadályozza a száj itt a Balaton mellett gyakorta fújdogáló szellő okozta kicserepesedését is.
Kérdezhetné valaki, miért döntött a rúzs mellett, amikor igen sok jó minőségű színes szájfényt is ajánlanak a neves cégek. Ennek elég prózai oka van. Elfoglaltsága nem engedi meg, hogy a festéskor még pazar fénnyel csillogó szájfényt gyakori megerősítéssel tartsa folyamatosan az elvárt szinten.
Reactions

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések