Tisztelt írók és költők. Nektek is lehetőségetek van arra, hogy portálunkon megjelenjetek a menüben található Tartalom beküldése linkre kattintva.

A litera irodalmi portál ajánlatából

TestFeszt - Május 8-áig kedvezményt adunk!

TestFeszt címmel 2013. június 19. és 22. között rendezi meg első irodalmi táborát a Litera a hajdani JAK-táborok legendás helyszínén, Tatán. Azoknak, akik végig ott kívánnak lenni és igényt tartanak kedvezményre, a jelentkezési és befizetési határidőt május 8-áig meghosszabbítottuk. A részvételi szándékot legkésőbb június 1-jéig kell írásban jelezni.

Keresztury Tibor Tatáról

Zene szólt, szállt a por a placcon megannyi kerge láb alatt, virradatra nők kerültek, s egy-egy gyűrött, az éjbe veszett eredetű kézirat. Tervek születtek, lapok alakultak, készült az új magyar irodalom — igaz, hogy csak elméletben, mert egy ötletet sem lehetett írásban is feljegyezni az asztalokat beborító üvegek miatt. - Keresztury Tibor írása Tatáról, ahol júniusban rendezi meg a Litera első írótáborát TestFeszt címmel.

TestFeszt – A Litera irodalmi tábora Tatán

TestFeszt címmel 2013. június 19. és 22. között rendezi meg első irodalmi táborát a Litera a hajdani JAK-táborok legendás helyszínén, Tatán. Hirdettünk pályázatot fiktív Tata-sztorikra, és közzéteszünk két felhívást is.

Tata vár

1999, vagyis a József Attila Kör utolsó tatai tábora után tizennégy évvel idén újra lesz irodalmi tábor Tatán a Litera szervezésében. Szerkesztőségünk három tagja el is indult felmérni a helyszínt, téli anzixunkból kiderül, mi változott a tatai táborban. - Nagy Gabriella, Szekeres Dóra és Jánossy Lajos élménybeszámolója Tatáról.
Reactions