Tisztelt írók és költők. Nektek is lehetőségetek van arra, hogy portálunkon megjelenjetek a menüben található Tartalom beküldése linkre kattintva.

Mikó Zsuzsanna a Magyar Országos Levéltár főigazgatója

Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter április 17-i hatállyal a megbízott főigazgatót, Mikó Zsuzsannát nevezte ki a Magyar Országos Levéltár főigazgatójává.
 
(MTI) A főigazgató megbízatása öt évre szól – áll a közleményben, amely kitér arra is, hogy Mikó Zsuzsanna 2004 óta dolgozik a Magyar Országos Levéltárban, ahol előbb főosztályvezető, majd 2010. november 1-jétől megbízott főigazgató-helyettes volt.
 
Mikó Zsuzsanna 2011. július 1-jétől látta el megbízottként az
intézmény főigazgatói feladatait, miután Reisz T. Csaba főigazgatói
megbízatását Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter az általa kezdeményezett közös megegyezéssel aznapi hatállyal megszüntette. 
 
A NEFMI februárban írta ki a pályázatot a főigazgatói posztra. A Népszava online kiadása kedden azt írta, hogy a tisztségre ketten pályáztak, Mikó mellett Garadnai Zoltán, a MOL egyik főosztályvezetője indult a megmérettetésen. A lap szerint Mikó a 11 tagú bírálóbizottságból 9 támogató szavazatot kapott, ketten pedig tartózkodtak.
Reactions

Megjegyzés küldése

2 Megjegyzések

Hírszerkesztő üzenete…
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Hírszerkesztő üzenete…
Ilyen szép hölgyhöz, ilyen pozíció illik, hogy az intelligenciájáról ne is beszéljek... :)