Tisztelt írók és költők. Nektek is lehetőségetek van arra, hogy portálunkon megjelenjetek a menüben található Tartalom beküldése linkre kattintva.

A József Attila Kör Irodalmi Egyesület (JAK) programjai

A József Attila Kör Irodalmi Egyesület (JAK) programjai és a hozzájuk kapcsolódó plakátok, anyagok itt találhatók:

„Irodalompolitikai kis elmélkedések, avagy József Attilával tele van a padlás?”
Április 16-án, vagyis ma 18 órától várunk mindenkit az „Irodalompolitikai kis elmélkedések, avagy József Attilával tele van a padlás?” címmel, a Fiatal Írók Szövetsége és a József Attila kör szervezésében megvalósuló beszélgetésre.

Kalicka Crossovers - Áfra János elektrográfiai és költészeti estje
Április 17-én Áfra János lesz a Kalicka Crossovers vendége.

ImPulzus - Egon nem fáradt
Az ImPulzus csapata ezúttal igazán naprakész témát választott. Berta Ádám Egon nem fáradt című novelláskötete még csak pár hete került a boltok polcára, de rögtön meg is mérettetik a kritikusok szemével. A kötetről Bartók Imre, Csobánka Zsuzsa, Lengyel Imre Zsolt beszélget Benedek Anna vezetésével április 19-én (csütörtökön) 18 órától a Roham Bárban.

KULTOK — KULTműhelyek Országos Konferenciája
Korábban még nem volt olyan rendezvény, amely lehetővé tette volna, hogy a hazai felsőoktatási intézményekhez kapcsolódó irodalmi és kulturális műhelyek/folyóiratok tagjai/szerkesztői közösen tárgyalják meg a működésbeli funkcionális és stratégiai eltérések jelentőségét és a kortárs magyar kulturális élet jelenségeinek generációs problémáit. A József Attila Kör és a KULTer.hu portál által a debreceni MODEM-ben április 20–21-énmegrendezendő KULTOK erre ad lehetőséget.
Balogh Endre
20/310 25 40
Reactions

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések