Tisztelt írók és költők. Nektek is lehetőségetek van arra, hogy portálunkon megjelenjetek a menüben található Tartalom beküldése linkre kattintva.

Fergeteges április a szegedi IH Rendezvényközpontban

Berecz András
Színes programokkal indul az április, és még színesebbekkel folytatódik az IH Rendezvényközpontban.



Hó elején fellép a női szívek megdobogtatója, Dolhai Attila, Peller Annával és a Gypsyland zenekarral, majd a Firkin együttes igazi ír „kocsmahangulatot” teremt az IH Caféban. Berecz András ezúttal nem csak ízes beszédével, lebilincselő meséivel, hanem saját gyűjtésű székely népdalokkal is szórakoztat, a kiváló cimbalmos, Balogh Kálmán társaságában.
 
Az IH Caféban a hazai jazz-rock zene jeles képviselője, a Special Providence ad koncertet, valamint fellép a Laux Trió, a sokoldalú és rendkívül tehetséges Petruska András, de lesz rock and roll táncest is. A költészet napján Turek Miklós versszínházi előadása eleveníti fel József Attila elképzelt utolsó éjszakáját. A stand-up műfajt ebben a hónapban Bödőcs Tibor képviseli. Nagyszínpados koncerttel lepi meg rajongóit a szegedi JackDanimalZ. Az örökifjú Halász Judit pedig a legkisebbeket szórakoztatja.  A hónap nagy eseménye a Molnár Dixieland koncertje Szulák Andreával és Berki Tamással. Mindeközben két héten keresztül látogatható a Hüllő Zoo kiállítás, amely kiváló családi és iskolai programnak ígérkezik. Dr. Rock minden héten ingyenes rocktörténeti előadással várja az érdeklődőket, és elindul az IH tehetségkutató programja is.
Fotó:
Kovács Bence
Reactions

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések