Tisztelt írók és költők. Nektek is lehetőségetek van arra, hogy portálunkon megjelenjetek a menüben található Tartalom beküldése linkre kattintva.

Tusványos, a Magyar Teátrum Társasággal

Akik szeretik az esténként jó koncertekkel felpezsdített diáktábor hangulatot, de a politikai, közéleti témák annyira nem kötik le az érdeklődésüket, inkább kulturális programokba mélyülnének el napközben, azoknak is tökéletes választás lesz az idei 22. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor. A táborban idén a Magyar Teátrum Társaság kicsiktől nagyokig bő színházi kínálattal várja az érdeklődőket: reggel babajátszó, délelőtt gyerekelőadások, napközben színházi témájú viták, este felnőtt előadások várják a táborlakókat.
A 22. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor mottója: „összenő, ami összetartozik” az idei év legfontosabb közéleti történése, a határon túli magyarok magyar állampolgárságot igényelhetőségére kíván utalni. Az elsősorban közéleti és politikai tematikára koncentráló nyári tábor az összetartozás téma köré csoportosítja a kulturális rendezvényeit is.
Reactions

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések